Wijn wordt gemaakt volgens de traditionele methoden van de druivenrassen Mtsvane en Rkatsiteli, die worden geoogst in de regio Kakheti. Het is een blend met een aandeel van 50% -50%. Gemacereerd met huid, maar niet in Qvevri. Gekenmerkt door de donkere amberkleur en gematigde tannines. Er zijn uitgesproken tonen van tropisch fruit en kweepeer in de smaak. Het beste geserveerd met gerookt vlees en vis, kaasvariëteiten.
|
€ 22,50 per stuk
Incl.
21%
BTW
|
De wijngaarden worden biologisch geteeld en de druiven worden met de hand geoogst (niet machinaal). Dit wijnhuis gebruikt geen gekweekte gist of welk type gist dan ook. Ze werken geheel zonder toevoegingen: suikers, aroma's, wijnsteenzuur of andere chemicaliën. Door dat de wijnen ongefilterd zijn, kunnen de wijnen natuurlijk sediment bevatten. De wijnen zijn gefermenteerd en gerijpt in Qvevri (tot 12 maanden). Ze gebruiken geen sulfiden voor en tijdens fermentatie, sulfiden worden alleen gebruikt voor bottelen, met een totaal sulfide gehalte <40 mg / l.