Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
  Vragen? Bel 036-5366086
Home  // Contactgegevens   

Contactgegevens

Heb je vragen of opmerkingen dan kan je ons bereiken via e-mail, telefoon, post, socialmedia.  Onze medewerkers staan altijd voor je klaar en helpen graag bij het oplossen van al jouw vragen en suggesties.

Natuurlijk ben je altijd welkom in onze wijnhandel in Almere, waar een hele grote collectie wijnen staan die direct te koop zijn per fles.

Wijnhandel, Wijnwinkel & Afhaaladres
BON Import BV
Hopperzuigerstraat 49-51
1333 HM  Almere

Tel. : 036-5366086 (Tijdens kantooruren tussen 09:00-17:00 uur, zaterdag op afspraak)
Fax : 036-5372108

KvK : 32132749
BTW : NL819133140B01

Via ons contactformulier of e-mail: info@bonimport.nl

Privacy Statement
De volledige versie is hier te lezen

Algemene Voorwaarden
Onze algemene voorwaarden staan hier

Virtuele Tour Showroom

Klantenservice / Social Media

Heb je vragen, suggesties, klachten of meer informatie dan kun je die stellen/vinden via de sociale netwerken of per email.

Privacy : Het is belangrijk dat we vertrouwelijk met Uw gegevens omgaan. Deel in het openbaar nooit persoonlijke gegevens zoals Uw mobiele nummer, rekening- of bankgegevens, bestel- of klantnummer of uw inlog van BON BV. Wij zullen dit alleen, indien nodig, via email of de telefoon doen, in principe hebben wij genoeg aan een klantnummer of bestelnummer.

Afhalen producten

De producten afhalen kan natuurlijk ook, bel altijd eerst even zodat je zeker weet dat er iemand aanwezig is en we uw product in huis hebben.

Vanuit de richting Amsterdam
Neem afrit 3 (Almere Stad West) vanaf de A6 en volg de hogering richting Almere-Buiten. Sla rechtsaf de polderdreef in bij de afslag Almere-buiten. Neem de 1e rotonde 3 kwart naar de splijtbakweg en sla rechtsaf naar de Hopperzuigerstraat.

Vanuit de richting Lelystad
Neem afrit 8 (Almere Buiten Oost) vanaf de A6 en volg de buitenring richting Almere-Buiten. Sla linksaf de polderdreef in bij de afslag Almere-buiten. Neem de 1e rotonde 3 kwart naar de splijtbakweg en sla rechtsaf naar de Hopperzuigerstraat.

Betalingsgegevens

ING Bank: NL97INGB0008450175 t.n.v. BON Import BV

Betaalwijze vanuit het buitenland / payments from other country's
You can transfer the money to our International Bank Account Nummer.
IBAN : NL97INGB0008450175
Swiftcode(BIC) - INGBNL2A